Spoštovani udeleženci in vsi sodelujoči na 39. znanstveni konferenci,

najprej naj se vam zahvalim za tvorno izraženo sodelovanje v okviru 39. mednarodne znanstvene konference 2020. V časih, ko nam poti prekrižajo situacije, na katere nimamo vpliva in, ki lahko ustvarjajo nelagodje ali celo množične odpovedi udeležencev pride čas, ko se je potrebno odločiti, na kakšen način izpeljati zastavljen program, ki je uspešno postavljen tudi z vašo pomočjo. Zaradi klicev zaskrbljenosti, dnevnih medijskih objav, predvsem pa zaradi skrbi in odgovornosti za vsakega udeleženca konference smo se odločili, da pričakovanega razvoja dogodka trenutno ne moremo uresničiti kot bi si želeli in niti ne bi dosegli svojih v začetku zastavljenih ciljev.

Želeli smo si, da bi bila konferenca vseeno izvedeno na prvotni lokaciji, vendar je žal zaradi številnih prestavljenih kongresov v Republiki Sloveniji, celoten september zasedena.

Zato vam sporočam odločitev, da se bo 39. mednarodna znanstvena konferenca izvedla med 14. in 16. septembrom 2020 v Kranjski Gori. Vsekakor pa se v letu 2021, ko bomo praznovali 40. letnico konference, vračamo v Portorož.

Na prestavljeni konferenci bomo ohranili strukturo in program in upam, da tudi vaše že izraženo sodelovanje. Vsi prispevki so sprejeti in bodo objavljeni v zborniku po zaključeni konferenci. V kolikor bi potrebovali potrdilo o sodelovanju na konferenci s prispevkom že sedaj, pa vam ga bomo z veseljem pripravili. Vsi, ki ste že poravnali kotizacijo se bo le-ta upoštevala. V kolikor pa želite drugače, nam prosim sporočite in se bomo dogovorili.

Vsi, ki ste že rezervirali nočitve, v hotelu uredite pravočasno odpoved rezervacije.

Zaenkrat bi se vam rada zahvalila za vso vašo podporo in vas povabila na novo lokacijo od 14. do 16. septembra 2020.

O programu in ostalih podrobnostih vas bomo sproti obveščali.Z lepimi pozdravi,

izr. prof. dr. Polona Šprajc

predsednica programskega odbora