Na Fakulteti za organizacijske vede že več kot 60 let sooblikujemo raven strokovnega znanja s področja kadrovskega managementa v Sloveniji. Poleg zavezanosti h kakovostnim in aktualnim izobraževalnim programom, ki jih ponujamo v okviru smeri Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov, naša znanstvena in strokovna ekipa prispeva k reševanju kadrovskih izzivov podjetij in organizacij v praksi. Z nagrado za najboljše kadrovske prakse želimo izpostaviti tiste organizacije, ki so pri svojem delu predani odličnosti ter učinkovitosti.

NATEČAJ NAJ KADROVSKE PRAKSE 2020 je odprt za vse delodajalce zasebnega in javnega sektorja s sedežem v Republiki Sloveniji (tudi za multinacionalke, lokalna podjetja, vladne agencije, mala in srednje velika podjetja). Delodajalca oz. organizacijo lahko predlaga organizacija sama, kadrovski oddelek organizacije ali drugi deležniki organizacije (stranke, dobavitelji …)

Nagrade bodo podeljene na 39. mednarodni znanstveni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti, 18. marca 2020 (Portorož).

Več o natečaju..