Spoštovane udeleženke in udeleženci 39. mednarodne znanstvene konference o razvoju organizacijskih znanosti,

letošnje leto je resnično posebno in nas postavlja vedno znova pred izkušnje in izzive, ki nam narekujejo drugačen tok dejavnosti kot smo jih sicer vajeni. Tudi naša 39. tradicionalna konferenca, ki vsako leto poteka v Portorožu, je letos s pomladanskega termina že bila premaknjena v mesec september z željo, da se srečamo v Kranjski Gori. Glede na dogajanje v družbi, v slovenskem in mednarodnem prostoru, pa nam je vendarle na prvem mestu odgovornost do vseh, ki ste sodelovanje na konferenci že potrdili in vseh tistih, ki se nam bodo še pridružili.

Ker je situacija v družbi še vedno negotova in ne obljublja optimizma kar se tiče možnosti izvedbe tovrstne konference smo se odločili, da 39. konferenco o razvoju organizacijskih znanosti v letu 2020 vsekakor izpeljemo, vendar na način, ki v tem trenutku ponuja stabilen in varen odgovor na izvedbo skupnega dogodka.

Konferenco z naslovom »Organizacije na krožišču inovativnosti in digitalne transformacije« bomo izpeljali med 23. in 24. septembrom 2020 in v dveh dneh na daljavo izpeljali vse pomembnejše aktivnosti, ki smo jih načrtovali že koncem prejšnjega in začetek letošnjega leta.

Čaka nas otvoritev, različne tematske sekcije, na katerih boste lahko predstavili svoje referate, okrogle mize in druge aktivnosti, ki bodo zaokrožile naš vsebinsko bogat program. Upamo, da si boste lahko rezervirali čas v teh dveh dneh in, da se nam boste pridružili v e-prostoru. Seveda bomo ob zaključku konference kot običajno izdali zbornik z vsemi prispevki, ki bodo v okviru konference predstavljeni in so prešli uspešen recenzijski postopek. Glede na to, da bomo konferenco v celoti izpeljali v dvodnevnem programu in na daljavo smo se odločili, da kotizacijo za vse udeležence konference zmanjšamo na 50 € brez DDV. Vse informacije v zvezi s plačilom boste prejeli po potrditvi udeležbe s strani Centra za izobraževanje in svetovanje.

Vse podrobnosti v zvezi z dogodkom in samim programom vam bomo poslali v začetku meseca septembra 2020. Že danes pa vam informativno pošiljamo sporočilo, da si boste lahko rezervirali čas. Verjamemo, da smo skupaj, pa vendarle narazen lahko uspešni, učinkoviti in, da tudi na ta način lahko premostimo ovire, ki jih pred nas postavlja čas in prostor v katerih živimo.

Vljudno vas vabimo, da nam sodelovanje na konferenci potrdite na elektronski naslov cis.fov@um.si do 30. 06. 2020, da vas lahko obvestimo o programu in vseh ostalih podrobnostih, vezanih na program. Danes je pomembno, da si rezervirate termina 23. in 24. septembra 2020. Za morebitna vprašanja smo vam seveda na voljo in vam bomo z veseljem prisluhnili.

Želim vam prijetno in mirno poletje. V upanju, da se snidemo konec septembra 2020, vas kot predsednica programskega odbora lepo pozdravljam in vam želim vse dobro,

Izr. prof. dr. Polona Šprajc