Spoštovani udeleženci 40. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti,

uspešno smo zaključili 40. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti z naslovom: »Vrednote, kompetence in spremembe v organizacijah«, ki je potekala od 17. do 19. marca 2021 na daljavo.

Ob zaključku konference bi se želeli zahvaliti za zaupanje vsem avtorjem in soavtorjem prispevkov ter ostalim udeležencem in podpornikom, saj konferenca brez vas ne bi bila to kar je bila.

Prepričani smo, da je konferenca ponudila mnogo odgovorov na vprašanja vezana na teme konference in da je bilo druženje s kolegi in prijatelji koristno in prijetno, četudi se je odvijalo na daljavo. Upamo, da je konferenca dosegla vaša pričakovanja. Želimo si, da bi s tako odlično zastopanostjo vaših strokovnih in znanstvenih rešitev, ki ste jih skupaj z nami delili v okviru konference naše delo nadaljevali tudi v prihodnjem letu. Zato so dobrodošli vsi vaši predlogi, komentarji in ideje, ki so se vam utrnile tekom konference. Vse to nam sporočite na naš elektronski naslov cis.fov@um.si, da bomo lahko z vašo pomočjo v prihodnje še boljši.

Naslednje leto med 23. in 25. marcem 2022 bomo organizirali že 41. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti z novimi aktualnimi vsebinami.

 Upamo, da se v marcu 2022 srečamo v živo!

Zabeležite si termin in se nam pridružite tudi v naslednjem letu.

Lepo pozdravljeni!

izr. prof. dr. Polona Šprajc,
Predsednica programskega odbora konference