Zahvala – 42. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

Spoštovane udeleženke, spoštovani udeleženci 42. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti,

Ob zaključku letošnje konference bi se želeli zahvalili za zaupanje vsem avtorjem in soavtorjem prispevkov, udeležencem dogodkov ter vsem ostalim, drage dame in gospodje, saj konferenca brez vas ne bi bila to kar je bila.

Utrinke konference si lahko ogledate na spletni strani: https://konferenca.fov.um.si/en/galerija-2023/

Zbornik 42. mednarodne konference »Interdisciplinarnost šteje« je bil izdan pri Univerzitetni založbi Univerze v Mariboru (http://press.um.si) in se nahaja na spletni strani:  42nd International Conference on Organizational Science Development: Interdisciplinarity Counts | Univerzitetna založba Univerze v Mariboru (um.si)

Prepričani smo, da je konferenca ponudila mnogo odgovorov na vprašanja vezana na teme konference in, da je bilo druženje s kolegi in prijatelji koristno in prijetno. Upamo, da je konferenca dosegla vaša pričakovanja. Želimo si, da bi s tako odlično zastopanostjo vaših strokovnih in znanstvenih rešitev, ki ste jih skupaj z nami delili v okviru konference naše delo nadaljevali tudi v prihodnjem letu. Zato so dobrodošli vsi vaši predlogi, komentarji in ideje, ki so se vam utrnile tekom konference. Vse to nam sporočite na naš elektronski naslov cis.fov@um.si, da bomo lahko z vašo pomočjo v prihodnje še boljši.

Naslednje leto med 20. in 22. marcem 2024 bomo organizirali že 43. mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti v Portorožu z novimi aktualnimi vsebinami.

Zabeležite si termin in se nam pridružite tudi v naslednjem letu.

Lepo pozdravljeni!

prof. dr. Polona Šprajc,
Predsednica programskega odbora konference